Gratis verzending
v.a. € 30,-
Snelle levering
Tevreden klanten
Persoonlijk advies
op maat

Terrasverwarming

Elk terras kan goed verwarmd worden doormiddel van Infraroodverwarming. Afhankelijk van uw wensen en het type terras kan er gekozen worden om dit te verwarmen met Heaters of Panelen. Bijna altijd wordt er gekozen voor Infraroodheaters. Deze korte golf infrarood heaters zijn namelijk bijna altijd het meest geschikt.

3x Aqua Twin

Waarom infrarood verwarming toepassen?

Zodat u heerlijk warm kan vertoeven op uw terras natuurlijk! Door middel van infraroodverwarming kunt u optimaal van uw terras genieten; HET HELE JAAR DOOR! Is het wat minder weer, stel het waait een beetje of is überhaupt gewoon koel, dan kunt u op uw infraroodverwarmde terras evengoed heerlijk zitten. Infrarood is stralingswarmte en waait daardoor ook niet weg. Het verwarmt niet de lucht maar juist de objecten. Zo kan warmte niet wegwaaien. Daarnaast zijn bijna al onze Heaters weatherproof en kunnen ze dus gewoon in de regen hangen.

2x HLW Single

Hoeveel watt heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van wanneer u uw terras wilt gebruiken. Wilt u het terras het hele jaar door gebruiken of alleen in laat voorjaar, de zomer en het vroeg najaar?

Gebruikt u het terras alleen in de zomer? Dan is 200 Watt per m² gemiddeld voldoende.

Wilt u ook in het voorjaar en najaar uw terras kunnen gebruiken? Dan is 275 Watt per m² gemiddeld voldoende.

Het hele jaar uw terras gebruiken? Minimaal 375 Watt per m² is dan vereist.

Formules:

"Totaal aantal m² terras" x "Wattage per m² afhankelijk van wanneer u uw terras wilt gebruiken" = "Totaal benodigde wattage"

"Totaal benodigde wattage" / "Wattage van het gekozen model" = "Totaal hoeveelheid stralers"

Montage hoogtes:

1000 Watt: 200cm / 220cm

1500 Watt: 220cm / 245cm

2000 Watt: 230cm / 260cm

Let op: een straler heeft een maximale uitval van 3 meter.