Gratis verzending
v.a. € 30,-
Snelle levering
Tevreden klanten
Persoonlijk advies
op maat

Schuurverwarming

Een schuur is vaak slecht geïsoleerd, daarom is infraroodverwarming uitermate geschikt om uw schuur te verwarmen. Infraroodheaters verwarmen namelijk niet de lucht maar objecten zelf. Dus zo waait warmte niet weg.

Infraroodheaters:

Er zijn verschillende soorten Infraroodheaters. Zo kunnen ze gebruik maken van wolfraam (Tungsten), Kwarts, Keramische of Gas elementen. Afhankelijk van het type element dat gebruikt wordt straalt het element IR-A (korte golf), IR-B (midden golf) of IR-C (lange golf) uit. Lies hier meer over wat deze "golven" inhouden. De meest voorkomende type infrarood in infraroodheaters is IR-A. Dit type infrarood verwarmt echt alleen de objecten en geen lucht. Dit is ideaal voor terrasverwarming omdat je buiten de lucht absoluut niet wilt verwarmen omdat dit gewoon wegwaait. Om deze zelfde reden werken infraroodheaters ook heel goed in slecht geïsoleerde ruimtes, grote ruimtes, of ruimtes waar vaak deuren open gaan.

Voordelen infraroodheaters:

 • Makkelijk te monteren
  Een infraroodheater is zeer gemakkelijk te monteren. Zo hangt u het paneel op met de meegeleverde beugel, stopt u 'm in het stopcontact en klaar is Kees. Uw terras of ruimte wordt meteen verwarmd. Met gasverwarming moet u constant slepen met die zware gastanks, dit hoeft dus met een infraroodheater niet!
 • Geen onderhoudt vereist
  Aan infraroodheaters is vrijwel geen onderhoudt vereist. Eén keer monteren en dat is het!
 • Meteen warm
  Infraroodheaters zijn meteen warm. Zodra u 'm aanzet komt er meteen warmte vanaf.
 • Zeer aangename warmte
  Er komt een zeer fijne warmte van infraroodstralers af. Zo voelt het net alsof u in de zonnestralen zit in de zomer. Het is namelijk eigenlijk gewoon dezelfde warmte als wat de zon straalt.
 • Verwarming van objecten en niet de lucht
  Infraroodverwarming verwarmt de objecten en niet de lucht. Zo zijn heaters ideaal voor op uw terras, in grote ruimtes of in ruimtes waar vaak deuren open gaan. Zo waait de warmte niet weg. U zou onder een infraroodheater kunnen gaan zitten terwijl het buiten stevig waait en u zou nog steeds dezelfde warmte voelen!
 • Ook vrijwel zonder rood licht te verkrijgen
  Dankzij nieuwe innovaties en ontwikkelingen zijn er ook infraroodlampen te verkrijgen die weinig tot vrijwel geen rood licht uitstralen. De één vindt het licht gezellig, de ander vindt het vervelend. Nu kunt u zelf kiezen of de straler wel of vrijwel geen licht uitstraalt!