Gratis verzending
v.a. € 30,-
Snelle levering
Tevreden klanten
Persoonlijk advies
op maat

Dimmers

Dimmers zijn apparaten die er voor zorgen dat je met een infraroodverwarmer hetzelfde kan doen als met dimbare verlichting. Zo kunnen ze in stappen dimmen of van 0-100%. Op deze manier kunt u zelf instellen hoeveel warmte een apparaat uitstraalt. Hierdoor kan je eigenlijk zelf de temperatuur regelen.

Eco App Dimmer

Heaters en Panelen:

Dimmers worden vooral toegepast bij infraroodheaters maar ook bij infraroodpanelen. Bij heaters worden ze vaak toegepast op terrassen die het hele jaar gebruikt worden. Zo kan je een heater als het ware een beetje aanzetten zodat het niet te warm wordt. Bij panelen worden meestal thermostaten gebruikt omdat deze er voor zorgen dat een bepaalde temperatuur aangehouden wordt. Men kiest er alleen ook soms voor om dit zelf te controleren doormiddel van een dimmer. Een thermostaat op een terrasheater werkt natuurlijk niet omdat je met een thermostaat de buitentemperatuur meet en deze niet verwarmd wordt door een heater maar alleen jijzelf.

Victory HLVR2 Dimmer


Besturing Dimmer:

U kunt een dimmer gebruiken doormiddel van een afstandsbediening. Sommige dimmers beschikken over een app, zoals de Eco App Dimmer, en andere hebben een draaiknop op de dimmer zelf, zoals de Victory HLVR2 Dimmer. Dit is afhankelijk van het type.

Mo-El Hot-Top + Dimmer


Ingebouwde dimmer:

Sommige infraroodheaters en infraroodpanelen hebben al van zichzelf een ingebouwde dimmer. Vaak komen deze apparaten dan met een afstandsbediening. Zo komen de Mo-El Hot-Top + Dimmer en de Mo-El Aaren + Dimmer al met een ingebouwde dimmer. Evenals de Goldsun Supra+ terrasheater. Deze apparaten zijn daardoor dus ook echt Plug&Play. Installeer ze en u kunt ze gemakkelijk zelf dimmen zonder extra stappen.

Goldsun Supra+ Twin